Tuesday, 2 April 2013

Body & Hair care

Amboi..amboi..amboii.....btol mak aku ckp..mcm-mcm aku nih..ekekeke...
Kali ni nak share plak ape yg aku gune utk penjagaan rambut dan badan...aku teringin nak beli Body Shop punye...tp x berani la nak memijakkan kaki ke situ utk tgk harge mende-mende tu kan...so aku decide try watson punye sudahh..hahaha....jimat dan pada aku ok jgk produk dorg nih....aku mule2 try hair mask (rambut dah wat relaxing..katenye..) so kene la extra care kan...hehe...rambut nampak shining je....n yg penting, x sikat pon nmpk elok..ehehehe....aku gune yg ni...sbb besenye madu ni bagus kan..


Pastu aku ade beli body scrub utk membuang segala sel-sel kulit mati yg x diperlukan di badan..hehe..nak g spa ntah bile...so beli la scrub tenyeh sendiri...hikhik....aku gune yg ni...

Almond elok utk kulit kan....bau die sedap...sweet je bau die pas gune..hehehe....kulit pon dah lembut...(dah nak masuk 3thn kawen baru scrub bdn??) wakaka...ok...n lg satu...aku baru jumpe cream yg sesuai utk tgn aku yg sentiasa la kering..especially kat ofis...teruk sgt kering bile dok kt tempat aircond...sebelum ni gune Johnson baby milk lotion je...mmg kulit makin cerah..tp x cukup lembap utk kulit aku...so aku decide utk try Rosken dry skin repair....Alhamdulillah it works! kulit tgn ku tidak sekasar dan sekering dulu..ehehehe...



Hurmmm....dah anak due ni..mcm2 nak kene jage...hehehe...kalo boleh nak makin cantik la kan..muahahahha....mampu ke??? ;p

p/s : sume ni untukmu sayang....ehehehe...

2 comments:

  1. patut le lawo... putih gebu.. :P

    ReplyDelete
  2. bese je..hehe..ni pon baru berjinak2 mengscrub bdn..hehe

    ReplyDelete